17 Ekim 2009 Cumartesi

Saldır Ulan Adanademir!

Lig başLayaLı 8 hafta oLdu Adana Demirspor'un 11 puanı var ve Demirspor'un depLasmanda hiç gaLibiyet yok.Durum hiç iç açıcı değiL; başarısızLık bayrağını çekmiş bir hocanın gidişi ve istafa diLekçesini sunup başkanını kaybetme korkusu yaşıyan bir Demirspor camiası var karşımızda ama buna rağmen onurLa takımına sahip çıkan bir de Demirspor taraftarı!
Hoca gitmiş oLabiLir iyiki de gitti, ama futboL sadece hoca değiLdir istatikLere dayanırsak hocanın oyuna katkısı %25 geri kaLan pay %75 oda kutsaL formayı taşıyan futboLcuLarda...Ama futboLun gerisinde de oLan yönetim ama şu sıraLar muamma içinde Demirspor yönetimi en ufak sarsıntıda çöken bir bina gibi yönetim kaç senedir ama bu yıL biraz farkLı taraftarın can-ı gönüLden sevdiği bir başkan var yönetim başında ve taraftarın gitmesini asLa istemediği bir başkan!
Gidişat bu sıraLar kötü ama bu gidişat hep aynı gidecek diye birşey yok, hep böyLe devam eden çark eLbet bir gün tersine döner bu tersine dönüşte yarın ki İskenderun Demir Çelik maçında oLacak, yeter ki %75 de ki kutsaL forma sahipLeri oynasın, inansın, saLdırsın!Evet saLdırsın!Maçta büyük bir hırs, inanç ve beraberLik duyguLarının patLayışı oLacak bu patLayış atmosferinde iyi ve inançLı futboL!
başLığı '' saLdır uLan Adanademir! '' oLarak kattım sebebide forumda depLasman maçLarında maç saatinde shoutbox'a yazarken en çok sevindiğim sLogandı ama bu sefer bu sLogan sadece sLogan değiL patLayışın çıkış noktası oLacak....!

yürekten, '' saLdır uLan Adanademir! ''

Feyyaz AKINCI

1 yorum:

  1. Birşeylerin acilen değişmesi lazım... kişi olark değil ama kafa olarak...

    YanıtlaSil