9 Ekim 2009 Cuma

GÜN, BUGÜNDÜR...


Bir 30 dakika bir takımın kaderini ancak böyle değiştirebilir. 3-1 den 3-4 verilen maç, Önce teknik direktör Abdülkerim Durmaz' ın istifası sonra da Başkan Bekir Çınar' ın istifası. Oysa son 30 dk kaleci kırmızı kart görmeseydi, belkide ABdulkerim Durmaz hafta sonu Tarsus' u nasıl dağıtacağını göğsünü gere gere anlatıyor olacaktı. Belkide maç içerisinde bunun hayalini bile kurdu. Ne yazık ki, o kırmızı kartla beraber yer yerinden oynadı. Abdulkerim Durmaz konusunda diyeceğim çok şey yok, ilk geldiği günden beridir adını duydukça Aytaç Durak ismini duymuş gibi oluyorum. İkiside vicdanımı sızlatıyor, içimdeki sönen ateşin dibine benzin sızdırıyor. Sevmedim, sevmem, sevmeyeceğimde...Sürekli aklımın bir köşesinde olacaksın Abdulkerim Durmaz. Gittiğin her yerde takip edeceğim. Söylenecek çok sözde yok, geldin, mücadele eden, hırslı futbolcularla yola devam edeceğiz dedin, olmadı... Sebeplerinide kimse ile paylaşmadın. Eğer Maraş maçında 10 kişi kalınca orta sahada ayakta kalabilen oyuncu bulamıyorsan, adam sorarlar siz kamp döneminde naptınız, daha ligin başındayız. Sonuç itibari ile maçın malübiyetle sonuçlanması kötü, Abdulkerim Durmaz' ın istifası iyi bir olay. Bakalım gittiğin yerde de böyle taraftar görmedim diyecekmisin.



Asıl üzücü olay ise Bekir Çınar' ın istifası. Şuan aklıma gelen tek hatası Abdulkerim Durmaz konusunda ısrarcı olması. Oysa İskenderun maçından belliydi, takımında Hocanın da ne halde olduğu.


Sayın Başkanım;


Bu takıma kazandırdığınız birçok sevindirici ve Demirspor menfaatlerinden yana olan atılımlarınız ve davranışlarınız bu hatanızı kimsenin gözüne göstermez. Eğer istifanız Abdulkerim Hoca için ise biz bu konuyu dert etmeyiz. Bu takıma ne hocalar, ne Başkanlar geldi. Ne hatalar yapıldı. Eğer istifanız Aytaç Durak' ın size destekmiş gibi görünüp aslında destek olmaması ise üzülürüm. Aytaç Durak isminin Demirspor' a neler kazandırdığını ve neler kaybettirdiğini çok iyi biliyoruz. Aytaç Durak ismi hiçbirzaman şov yapmadan yardımda bulunmaz. Önce bizim sürünmemizi bekleyecektir. SonraAdana kamuoyuna çıkıp, el sıkışıp siyah poşete sarılı deste deste paraları verecektir. Ben Bu kulübe değil 200.000, bunun iki katı para verdiği günleri biliyorum, o günlerdeki borçlar size kadar ulaşmıştır.


Taraftarı bu kadar dinleyen ve düşüncelerine değer veren başka bir Adana Demirspor Kulüp Başkanı görmedim henüz. Bu günde istifa etmek Demirspor' u eyyamcıların kucağına bırakmaktır, bazılarının ekmeğine yağ sürüp, "ben demiştim" dedirtmektir. HANİ GELİYORDUK, YENİ BAŞTAN OYNAYACAKTIK, YARI YOLDA BIRAKMAK YAKIŞIRMI?



Mevcut durumda ki istifanız Demirspor' u çok uzak olmadığı karanlık günlere itecektir. Gün Demirspor' u kaderine terketme değil, Gün Demirspor' a sahip çıkma günüdür... Çok özür diliyoruz, O İSTİFAYI BİZDE KABUL ETMİYORUZ...


Hakan HOŞCAN

Feyyaz AKINCI


forzadanademir.blogspot.com

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar, olumlu, olumsuz tüm yorumlara yer verdik. Art niyet içeren, sadece ortalığı karıştırmak amaçlı gerçek isim vermeyen kişilerin yorumları onaylanmayacaktır. Kendinizi daha yapıcı işlerle ilgilenmeniz dileğiyle...

    YanıtlaSil