19 Nisan 2010 Pazartesi

"90+6" Adana Demirspor:3 Malatyaspor:0

---------------------Ömer----------------------------
Ferami-------Cevat-------Orhan ----Hasan Üstünkaya
Barış-----Osman Demir-----İlhan----------------Cihan
--------------------Ceyhun----------------------------
------------------Tayfun Özkan------------------------


Maçın görüntüleri için tıklayın.



Oyuncu değişiklikleri

Cihan Ünal<--->Aydın Tabak
Barış Durmaz<--->Tanıl Özer
Ceyhun Yelkenci<--->Ali Yalçınkaya

Goller:

11. dk Barış Durmaz
23. dk İlhan Aydoğdu
85. dk Tayfun Özkan

Ömer Kahveci: 7
Hemen hemen hatasız maç bitirdi. Etkisiz Malatya karşısında çokta maç içerisinde görev düşmedi.

Ferami Kuşcu:7
1991 doğumlu genç futbolcu bugün sağ bekte sırıtmadan oynadı. Özellikle 3. golde verdiği ara pas ile bence golün ilk hazırlayıcısı o oldu.

Hasan Üstünkaya:6

Orhan Terzi:7
Hatasız maç bitirdi, hakemin penaltı pozisyonunda hatalı kararın kurbanı o oldu.

Cevat Macit:7

Barış Durmaz:8
İstekli ve sürekli hücumu düşünen anlayışı ile bence bugün maçın adamıydı.1 gol 1 asist ile parladı.

Cihan Ünal:6

Osman Demir:7

İlhan aydoğdu:7

Ceyhun yelkenci:6

Tayfun Özkan:8

Ali Yalçınkaya:7
Maçın son bölümünde oyuna girmesine rağmen pres yapan ve saldıran futbol tarzı ile beğeni topladı

Aydın Tabak:6

Tanıl Özer:6

Maça Yukarı ki onbir ile başlayan Demirsporumuz, maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiydi. Tabiki bunda, Malatya'nın ligi bırakmış durumda olmasınında etkisi var. Özellikle maçın son 10 dk. lık periyodunda net 3 gol pozisyonu kaçırdık hele ki birini, Daniel Guiza' yı hatırlatacak şekilde Aydın Tabak kaçırdı. Genç ağırlıklı sahaya sürdüğü için Hüseyin Hoca' yı tebrik ediyorum. O gençlere güveniyor. Hüseyin Hoca demişken, maçta bazı anlam getiremediğim hamleleride oldu. Örneğin sakatlıktan çıkmaya çalışan Aydın Tabak' ı zayıf rakip karşısında neden son 10 dk. oyuna sürersiniz? Maçı kazanmışsınız, Aydın' nın dinlenmeye ihtiyacı varsa, benim tercihim, Şahin Tuncel olurdu. Bence Tarsus maçındaki hatasından dolayı kızağa çekilmeyi haketmiyor. İkinci hata Tanıl Özer. Tanıl Özer yerine de Mustafa Taşkın' nı oyuna almasını beklerdim. Hiç olmadı, Barış' ı ellemez, Tayfun'nu dinlendirmek için Yaşar Yılmaz'ı oyuna alırdım. Birde çok merak ediorum, Süleyman Varlık bu takımda neden yer bulamaz?
Hakem konusunda ben orta hakemi beğenmeyip, maçı izlediğim taraftaki bayan yan hakemin yönetimini beğendim. Malatyaspor' un kazanıpta atamadığı penaltı posizyonunda yan hakem ısrarla penaltı olmadığını söylesede orta hakem ısrarla ben gördüm penaltı dediğini söylemeye çalıştı. Nittekim ilahi adalet golde olmadı. Bayan Hakem ise ikinci yarı yaklaşık bir5-6 ofsayt pozisyonunu kaçırmadı. Tayfun' nun attığı golde ise pasiften aktife geçtiği için gol vermedi ve posizyonu yakaldı. Herneyse öyle veya öyle bu haftayı galip tamamladık, Özelliklede Adıyamanspor' un haftayı puansız tamamladığı haftada çok önemli bir galibiyet oldu. Haftaya DİSKİ maçı var bu maçıda eksiksiz kazanırsak, Adıyamanspor maçına cebimizde ciddi bir puan avantajı ile çıkar ve rahat 90 dk tamamlarız. Ligi Tarsus maçında kopartamadık, DİSKİ maçında kopartmak dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder